Dags att kriga

Då var vårterminen igång, även om vi egentligen inte behöver vara i skolan förrän imorgon. Jag har ändå spenderat dagen i sysalen här i skolan för att komplettera det jag inte kunnat göra hemma. Helt själv har jag varit! Det har och kommer nog aldrig att vara såhär tyst här inne igen.. Nog för att det har varit lite ensamt, så måste jag erkänna att det var längesen jag var så effektiv!

Nu börjar det snart dra ihop sig för både inlämning av projektarbete, portfolio samt för modevisningen under våren. Dags att öka en växel!!


HÅR

 
Tänk vilken hysteri det är ang hår. Det finns de som totalvägrar att klippa det och envisas med att det ska bli i klass med Rapunzel, och sen finns det de som skiter fullständigt i det eller helt enkelt tycker att behovet av något nytt överväger rädslan för att det ska bli fel. Och visst måste jag erkänna att jag kan sakna mitt långa hår ibland, men aldrig tillräckligt mycket för att ångra att jag klippte av det. Jag får hela tiden påminna migsjälv om hur extremt slitet det var och faktumet ett jag fastnade med håret i precis ALLT. Det är så himla skönt med kort hår!!

RSS 2.0