stressad tjej

Känner mig lite förutsägbar som säger detta: men herregud vad jag är stressad. Vill bara ligga ner och gråta imellanåt. Men! Om 5 veckor är detta över, tack och lov. 
 
Annars då? Ska om några timmar iväg på en arbetsintervju och håller alla tummar och tår för att det går som det ska. Jag är inte särskilt orolig, men man vet ju aldrig. Sen fyller jag ju år nästa vecka och har inte önskat mig så mycket mer än euro och 5 timmar extra varje dygn. Och en macbook då, måste ju ha en dator när jag flyttar och en macbook är ju drömmen... Är dock ganska säker på att jag får köpa den själv, för de är ju ganska saftiga i pris de där! Men men, ett inlägg om ingenting, men åtminstone ett livstecken från min sida! 
 

ännu lite tjat om skolan

 
 
Woa! Tiden går så fort!! Har hunnit med en hel del sen sist, men hade egentligen behövt vara ännu effektivare för att jag inte ska behöva sitta dygnet runt på slutet. MEN, det gör ingen nytta att stressa upp sig mer än nödvändigt (note to myself!!) och istället göra det bästa av situationen. Min portfolio börjar äntligen att arta sig, hyffsat i alla fall. Mitt projektarbete går sakta med säkert framåt, men det ska lämnas in, inkl rapport osv, inom en dryg månad, så jag antar att jag behöver köra järnet ett tag framöver.... Det är både skönt och jobbigt att lovet är nästa vecka, när vi inte vill något annat än att få vara i skolan ändå. Ovan har ni en inpirationsbild till mitt projekt! 

RSS 2.0