om man hade oändligt med pengar

 
 
Det var längesen jag kände ett så starkt ha-begär som jag gör över det här fantastiska setet från danska Wackerhaus. Jag inväntar just nu bara att de ska komma in på deras enda återförsäljare här i Göteborg, så att jag kan få klämma, prova och drömma på riktigt!

i skolan

 
Ja, här sitter jag och poosar kan man tycka. I själva verket sitter jag och planerar mitt PA och älskar varje sekund. ÄLSKAR att vara tillbaka i skolan och att kunna få komma igång med alla projekt det här året. Kollektioner ska skapas och åh, mitt projektarbete kommer bli så bra. Känner så himla starkt för det här!!
 

skola

Åh, idag är det äntligen dags för skola igen efter fyra veckors praktik. Vi blev slängda ut på praktik endast tre dagar efter skolstart, så nu kliar det ordentligt i mina syfingrar kan jag lova! Saknar mina fina klasskompisar hemskt mycket, även om jag träffat en del av dem på fritiden. Men nu ni! Sista året på gymnasiet!!
 

jane birkin

 
Om man ändå såg ut som Jane Birkin gjorde en gång i tiden

ensamtid

En del kvällar finns det inget bättre än att bara vara hemma och ta igen en massa egentid. Mängder med tända ljus runt omkring mig, hembakat bröd och te, ritblocket, ben howard i högtalarna och skypedejt med min fina Malin. Fin kväll. Imorgon ska jag försöka göra lite ärenden på stan innan jag ska hem och stänga in mig i min kreativa bubbla resten av helgen, den bästa av helger.

söndag

Söndag = egentid, så fick ju lyxa till det med frukostbuffé på mitt vis. Varför har man inte tid att lägga på en rolig frukost varje morgon? Det vore så mycket roligare att kliva upp! Idag är en sån där dag när jag bara vill sitta inne och hitta en massa nya favoritfilmer, pyssla, måla, vara sjukt effektiv, lyssna på bra musik och pimpla te ihop med vänner. Better get started then!

hösthösthöst

 
Trettonde september, fattar ni? Dagarna går så fort!! Jag bara tackar och tar emot, då det inte finns något annat än livet efter studenten i mina tankar numera. Men åh vad roligt vi kommer att ha i år! Sista året på gymnasiet, som jag har längtat. Men man får ju inte glömma bort att leva här och nu, mitt i denna atmosfär av längtan och iver. Hösten är ju här, vilket betyder långa mysiga eftermiddagar på caféer, stora halsdukar, polokragar (ÄNTLIGEN), levande ljus, tedrickande i litervis etc etc. Listan kan göras hur lång som helst! 

RSS 2.0