skolledigt

 
Nu ni, är det lov även för mig! Jag skrev högskoleprovet igår och tog sen tåget upp till värmland och hem till pappa. Planerar att stanna här ett par dagar oh bara ta igen mig (och avverka lite skolarbeten...). Så idag är det umgänge med familjen som står på schemat! HUGS

längtan

 
Idag saknar jag det mesta. Saknar min familj. Saknar mina fina far- och morföräldrar som alltid ställer upp. Jag saknar min älskade pappa så det gör ont, men framförallt saknar jag mina viktigaste människor i livet. Mina älskade, älskade bröder. På söndag ses vi mina fina!

arbetsyta

 
 
 
 
Som utlovat, ett urval ur min enorma inspirationsmapp. Att ha en stor och framförallt inspirerande arbetsplats är i stort sett det viktigaste i mina ögon. Inget man kan räkna med i första lägenheten kanske, men snart så!
 
Alla bildkällor och fler bilder finns på min pinterest, här.
 

det här med stjärnor och planeter

source: unknown
 
De flesta runt omkring mig vet att jag i stort sett alltid varit helt galen och exalterad i allt som har med rymden och stjärnor att göra. Just rymden har alltid facinerat mig dels tack vare dess mystik, men även för att det finns få saker som är så vackra som en stjärnhimmel. Därför var det så trist att just rymdtryck fick en sån enorm hype för ett år sen, då andras hysterier kan få mig att lessna på det mesta. Så jag trodde verkligen att jag var över denna rymdfacination (i klädväg i alla fall), tills jag för en stund sedan fick se den här kreationen och DOG. Det är inget jag själv skulle sätta på mig, men åh, perfektion!!

ett stycke julia

 
Lördag igen. På schemat står några timmars jobb på världens bästa café. Älskar mitt jobb! Sen mina kära vänner, ska även jag ta helg och inte göra någonting alls. peace

att få flytta hemifrån

Till hösten flyttar jag äntligen hemifrån och flyr Sveriges gränser i ett bra tag framöver (kanske föralltid). Med tanke på att jag drömt om detta i större delen av mitt liv är det kanske inte så konstigt att det tar upp mina tankar på ett eller annat sätt i stort sett varje vaken timme. Då är det kanske inte heller så konstigt att min mapp med inredningsinspiration och bilder på fina fönster & balkonger växer stadigt. Tänkte slänga ihop lite ordentliga inlägg med mängder med fint som inspirerar i alla fall mig, men det blir senare!
 
 

RSS 2.0