ingen vidare årskrönika

 
Jag hade inte tänkt göra någon typ av årsresumé, dels för att jag är för lat och dels för att jag inte riktigt vet vad jag skulle skriva och visa. Men ja, några höjdpunkter kan man ju kanske nämna!
 
Jag fyllde äntligen 18, såg The Drums på Brewhouse och ungefär i samma veva började på mitt nuvarande jobb som jag stormtrivs på. Jag drog till London med Malin och tyckte att livet var fett. Var funkis på Way out west och några veckor senare såg jag mitt älskade Coldplay för andra gången. Så grymt bra konsert!! Oh ja juste, jag klippte ju av mig håret också! I Början av oktober flög jag och mamma till Italien, en resa som bokades ca 10h innan planet lyfte. Och mitt i allt detta har jag jobbat och slitit som ett djur för att få min vardag att gå ihop, och än så lever jag ju!
 
2013 då. Har så otroligt mycket roligt inplanerat!! London, Rom, Berlin, studenten, flytten till Paris, ja ni förstår ju. Ett helt okej år att se fram emot, med andra ord!
 
 

kära tomten

 
 
Byxor och tröja från COS, ring från BJORG samt en hederlig Kånken från Fjällräven.
 
Jag har egentligen inte önskat mig något mer på bilden än en kånken, men hade inte direkt klagat om byxorna eller den döfina tröjan låg under granen. Annars har jag önskat mig grejer som är relaterade till min utbildning, som målargrejer och en mönsterkonstruktionslinjal (en aning nördigt kanske...). Själv är jag i stort sett klar med alla julklappar och ska idag sätta mig och planera alla arbeten jag ska göra under lovet. I eftermiddag väntas några timmars jobb och imorgon bitti åker jag till värmland för att spendera julhelgen med familjen!
 

det här med att förbereda och planera

chanel pre-fall13
 
Det tog inte lång tid efter mitt förra inlägg innan snön försvann och istället dök det upp mängder med julklappsidéer. Är i stort sett klar nu!! Imorgon är sista dagen i skolan innan vi på onsdag får jullov, mitt allra sista. Så imorgon gäller det att färdigställa och förbereda allt jag ska hinna producera och få gjort till portfolion under min skolledighet (här finns ingen tid till att vara helledig förrän efter studenten istort sett). Med andra ord borde jag försöka slita mig från Pinterest och få lite sömn!  

vinterland

Min bror och jag, vintern 2010
 
Alltså, det är så kallt ute!! Det är jättefint med snö, det kan jag hålla med om. Men den får mer än gärna vara borta på juldagen, för då är det inte roligt längre. Min kropp är inte gjord för att frysa. Julen närmar sig med storsteg och jag har verkligen ingen susning på julklappsfronten i år... Får hålla tummarna för att min kreativitet inte överger mig och tar semester redan nu!

livet rullar på

Jag lever!! Men oj vad jag hade behövt bo i ett varmare land och få tillgång till ca 10h mer varje dygn. Att studenten är om mindre än 6 månader gör mig döstressad just nu och tanken på att mitt projektarbete ska lämnas in senast 12:e mars ska vi inte prata om!!
 
Sen sist har jag i alla fall hunnit med en del, tack och lov. Har kommit en del på min portfolio och känner mig än så länge väldigt nöjd med den. Jag har klippt lugg igen, precis som förra hösten. Trivs så himla bra i mitt korta hår!  Utöver det jobbar jag och sliter som vanligt och längtar till ett par dagar ledigt över jul, även fast jag ska jobba i mellandagarna.
 

RSS 2.0