bästa bästa fredagÄntligen helg!! Alla tidiga mornar tar kål på mig. Sitter på bussen hem förtillfället och är väl hemma om 30 min skulle jag gissa på, tacka vet jag dubbeldäckarna hem till mig!! Efter skolan idag mötte jag upp mina fina Malin och följde med henne som mentalt stöd och smakråd när hon kikade på balklänningar, inget damen direkt är van vid (converse och jeans är det som gäller), vilket bidrog till en rätt förskräckt Malin vid flera tillfällen. Kul för mig som stod brevid!


instragram #2


bon magazineNyaste numret av BON trillade ner i brevlådan för några dagar sen, men inte förrän idag har jag hunnit bläddra igenom den. Jag har en rätt fjantig last för just tidningar, och köper alltid med mig modemagasin på alla möjliga språk när jag är utomlands (blir lätt tungt i resväskan..). BON är en av få svenska tidningar jag läser, annars brukar jag föredra de amerikanska eller brittiska versionerna. Men åter till saken, BON kommer ut fyra gånger per år och är en så sjukt välarbetad tidning, vilket bara det gör en tönt som mig svag. Älskar (!!) det stora fotoreportaget med Britt Maren i senaste numret, tänktte mest säga det.


i wanna dance with somebody like youJag börjar bli väldigt förutsägbar känner jag... Men rymdnaglar hade varit helt okej!


you're my river running high, run deep, run wild
papperstrianglarfram - bak
Drog igång en liten workshop förra veckan, som gick ut på att skapa kreationer av geometriska former i papper. Mitt resultat blev en klänning av trianglar i olika storlekar. Kul projekt!


right here right now

Sliter ut mig i skolan...


my baby boy
Efter en helg hemma hos pappa i värmland, bestående av mycket pussande på min ögonsten till lillebror är det dags att rulla hem till Göteborg igen. Bortser man från den hemska värmländskan så har jag faktiskt saknat det här stället. Antar att man behöver lite perspektiv och distans för att uppskatta saker och inte bara låsa sig vid det som inte är precis som man tänkt sig!

feel it in my bones, what rushes into my heart and my skullJag stod verkligen och tummade på kjolen längst ner från zara (förra inlägget) idag. SÅ SJUKT SNYGG. Men jag försöker att inte spendera så mycket pengar på kläder numera, så det blir antagligen inget köp än. Komiskt nog handlar jag inte alls lika mycket kläder här i Göteborg jämfört med när jag pluggade i Karlstad, good work!!


do you even care if i die bleeding
Alldeles för mycket fint i butikerna just nu...
(weekday, topshop, zara)


there's someone else out there that feels this wayKommer ni ihåg vad jag skrev för knappt 2 veckor sen, angående stjärnor? Jag håller just nu på med en klänningskollektion i skolan (läser jag världens roligaste program eller inte?) och är på jakt efter material i detta underbara mönster. Bilderna ovan finns båda med i min moodboard, tycker de slår mitt i prick på min röda tråd. Kan bli kalasbra det här!!


haircut

Hörrni, jag är nästan 100 på att jag ska klippa mig en lugg igen, men frågan är om jag ska bli rödhårig i samma veva? Eller ska jag kanske slå på stort och klippa det axelkort? Jag skulle antagligen gråta när min faster sätter saxen i håret på mig, men kan ju faktiskt vara värt det. Eller?


properKass bild ( i en spegel dessutom..) och hallå, vart kommer de där eorma putläpparna ifrån? Hoppas inte att jag gjorde det medvetet eller något... haha. Jaja, såhär tjusigt klädd var jag i alla fall idag när jag först drog till skolan för två ynka lektioner och sen jobb i ett antal timmar. Imorgon ska det tas igen missade sömntimmar är det tänkt!


elie saabSå fint.


you're not the person that i knew back thenJösses vilket knepigt väder det är här nere. På bara någon sekund skiftar det från strålande solsken till blåsoväder och spöregn, och lika fort tillbaka till sol. Men det verkar ändå som att jag har vädergudarna på min sida än så länge! Regnet brukar upphöra lagom tills jag ska kliva ut och startar sekunden efter att jag kommit in under tak igen. Det kallar jag flyt!

Åh förresten, jag älskar min skjorta med spetskrage. Den är så mycket "Julia" som det typ går att bli!


there's someone walking around on my shirt

I lördags fick jag för mig att måla lite, så då åkte mitt lager med textilfärg och vita t-shirtar fram! Här är en de färdiga tröjorna. Rätt söt om jag får säga det själv! 


i've been around the worldLite favoritaccesoarer. Glajjorna har suttit på min nästipp i stort sett hela sommaren, örhängena fyndade jag för en femkrona på någon loppis och lacket är även det ett reafynd. Typ toksnyggt med silvernaglar ju! Jag har på senaste tid även fått en tjing för färgglada strumpor, så weekday är perfekt både ekonomiskt och till utbudet sett (ÄLSKAR att ha nära till weekday, hur klarade man sig utan det i värmland?).  


we're just trying to find some meaning in the things that we belive in


obsessionHur fina!!?
Jag har så länge jag kan minnas varit extremt facinerad av rymden och är minst lika svag för tryck föreställande just det. Gör jag någon gång i livet en egen kollektion, så kan jag nästan lova att det kommer finnas stjärnor och planeter med på något hörn. Åh, det här är ju genialiskt!


if you cut me, i suppose i would bleedPrecis innan skolan drog igång igen tog jag och mamma cyklarna och cyklade runt på öarna här ute, blåsigt men varmt! Har insett att jag inte ens äger varken en regn- eller vindjacka. Kan vara rätt bra att ha på västkusten har jag märkt!Jag jobbar lite eftermiddagar och helger på Charlston i haga, great place. Här är det tapetsering på g!Haha, det där med bildtexter är inte riktigt min grej känner jag.. Ska i vilket fall som helst försöka bli bättre på att ta bilder, speciellt nu när jag flyttat hit ner. Min kära nikon är bara så onödigt klumpig att bära på. Ska jobba på det!


RSS 2.0