we found love in a hopeless place

Ska titta på en av världens snyggaste människor på Malmö Arena ikväll, så himla pepp!!!
Jag håller alla tummar jag äger för att hon har kvar sitt röda hår! ehe


happy halloween

Har haft en sjukt rolig helg med två kompisar på besök. Gårdagen bestod av shopping, shopping & spel halva natten, var typ hes när jag gick och la mig...


i'll be the one to keep you one disaster less


guess I blew it once again, still I haven't learned my lesson wellDet finns inget som inspirerar mig så mycket som musik. Utan tvekan bästa tipset för att hitta inpiration, dra ihop en lista med en massa grym musik and voála! Det här är förtillfället min kreativa lista. Varsågoda att fylla på!


it feels like years and i can tell how time can bend your ideasLINK


twitterJag finns sedan ganska exakt 2 månader tillbaka även på Twitter (CLICK), då det här med facebook bara irriterar mig mer och mer.. haha. Så vill man läsa ännu fler av mina i många fall ganska meningslösa funderingar och uppdateringar, eller kanske bara är uppriktigt nyfiken på vad jag gör på dagarna, så kan man alltså följa mig även där!

Det här är två bilder plockade därifrån, båda tagna i skolan. Den första är en kappa som jag sydde under veckan i brist på annat att göra och andra är från våra kära 2,5 timmars datamönster, kul men mastigt!


there are no better place than school


If I were a hideout on the sea you'd be whispering from the westerliesÄr man tokig i skjortor så är man, men det här är en av de finare jag sett på länge!
Det händer inte så mycket i mitt liv just nu, har det bara allmänt grymt bra i skolan och sover när jag väl är hemma, fint liv!


walking around in my velvet shoesKände plötsligt att jag ville bära en massa sammet igen. Too bad att de inte direkt är anpassade efter västkustens väder..


how we move from A to B it can't be up to me
Älskade Lykke Li. En av i mina ögon världens mest inpirerande människor.


RSS 2.0