under granenPåtal om julklappar. Dessa böcker har jag hoppats på att få hela hösten och jag kunde ju inte bli annat än lycklig när de så fint låg där under granen under helgen! Nu ska jag se till att bli pro på mönsterkonstruktion. Tack pappa och Lisa!


urbanearsVäl spenderade julklappspengar!!


collegeFick ett ryck för några dagar sen och sydde mig ett gäng collegetröjor i olika färger. En gav jag till min bror i julklapp, en fick mamma och en till mig själv. På bilden ser ni den jag behöll själv! Lätt som en plätt! Trycket har två fina klasskompisar till mig gjort, emmie och maja.


KUPÉTitta vad jag hittade i senaste Kupé på tåget till värmland igår! Nu kan hela landet sitta och titta på vår ögonsten till lillebror!


fridha kahloFör några dagar sen var jag och resten av klassen och tittade på konstmuseets utställning med Frida Kahlo och Diego Rivera. Har ni vägarna förbi tycker jag absolut att ni ska kolla in den! Älskar Frida Kahlos sätt att uttrycka sig och framhäva det provocerande i sina bilder. 

Jag själv älskar att gå på museum och förstår mig inte alls på folk som påstår att det är så tråkigt. jag må vara lite utav en kulturtant, men om man har lyxen att få ta del av så mycket bra konst så billigt (gratis för skolungdomar t.o.m) är man ju bara dum om man inte gör det!


klassmysHar haft en så himla bra dag med bästa klassen. I stället för lektioner har vi spenderat dagen med våra lärare hemma hos Ann-Britt och ätit julmat och diskuterat allt mellan himmel och jord. Hur gott och mysigt som helst!


It takes time to change I don't know if I want to, fantasy world is a lovely place
RSS 2.0