something i bought a couple of weeks ago, let's just call it a bargainSERIÖS TJEJ. Dessa svarta hängselbyxor i mocka kan vara bland de bästa köp jag gjort, behöver jag säga att jag älskar dem?


an awesome place called schoolSå sjukt roliga dagar i skolan just nu!! Igår började vi med ett litet projekt och fick göra våra egna mönster genom att måla på siden (första bilden) och under eftermiddagen idag tovade vi ihop våra tygstycken med ull, vilket blev förvånansvärt coolt och roligt. I morse började vi på ett varsitt grundliv på mönsterkonstruktionen (därav Emmies aningen desperata blick på sista bilden), här ska det sys klänningar! PEPP

you know, i'm just a fool who's willing to sit around and wait for youVad sägs som lite mer vardagsbilder, vad jag håller på med i skolan osv? Använder iphonekameran flitigt numera nämligen.. Jag tror vi säger så!


bättre sent än aldrigfavoriterna från have2have


tell me your secrets and ask me your questions, oh, lets get back to the startHörrni, jag har gjort världens fynd. Extas var bara förnamnet!! Lovar att visa så småningom. Insåg förresten också att jag aldrig visade vad som låg i paketet från have2have? Skäms julia!


instragram

Rätt bra sammanfattning av min vecka.


welcome to the west-coast i guessVet inte riktigt vad som har hänt med mig. Ikväll har ju vart veckans höjdpunkt i mina ögon då både Timo Räisänen och Miss li uppträder i stan, och jag är hemma? Visst skulle man kunna skylla på regnet som bokstavligt talat öser ner, men nä. Jag är nog bara lat helt enkelt, fy julia...

Så vad gör man i stället? Jag gör nog ett försök och dyker ner i min tygkorg och syr något! Have a nice night fellas


i follow you into the dark, through the jungle, through the darksom sagt, långkjol var det ja...


i'm going home

Efter några bra dagar i värmland drar jag mig nu hemåt till Göteborg, med världens roligaste vecka framför mig. Kulturkalaset är i stan!!


just forget the world forget what we're told before we get too old and show me a garden that's bursting into lifeGår förtillfället i långkjol eller klänning varje dag märker jag. Brist på variaton kan man tycka, bekvämt tycker jag!


even if you can not hear my voice i'll be right beside you dearBörjade rota lite i min tygsamling lite igår och insåg att det fanns en hel del även där, haha. Jag har lite planer på ett projekt som jag funderat på bra länge. Kanske ska ta mig i kragen och dra igång för en gångs skull? Det lär märkas framöver i så fall!


in my closetAlltså, i och med att jag har haft en delad garderob i ca 11 års tid så har jag aldrig riktigt fattat hur mycket kläder jag samlat på mig. Så när jag nu en gång för alla bosatt mig på ett ställe och alltså skulle ha in två garderober i en blev det lite (läs: rejält) problematiskt.. Men en ikearunda och efter lite svett och ångest så tror jag att allt är på plats! Det kan dock bli besvärligt nästa gång jag kommer hem med något nytt, men det bekymret tar jag då! ehe 

happiness in a boxNÖJD TJEJ.


when my eyes were stabbed by the flash of a neon light that split the night, and touched the sound of silence


RSS 2.0