NI ÄR BRALagom oseriös bild innan datan idag, gillar de här tjejerna (+ isabel) starkt!!


EN DRÖMFÅNGARE SKULLE SITTA FINT


PARIS ET MOIBlir nästan lite ledsen när jag ser vad otroligt långt hår jag hade i somras. Haha, jag tror inte det skiljer så mycket nu som innan jag klippte mig, men ändå, den där känslan av att det var så himla långt! Tänkte mest säga det, och att jag saknar Paris överdrivet mycket idag. SÅ, då fick jag det sagt! Nu ska jag kika på det som är kvar av idol och sen får det nog bli sängen.

PRICKIGTHaha, måste erkänna att jag kände mig rätt töntig när jag tog den här bilden, men vad gör man inte? Och när jag ändå erkänner, så ja, jag frös faktiskt när jag väntade på bussen i morse, men ännu en gång, vad gör man inte? Nu ska jag ställa mig i köket och baka något enkelt men smaskigt till min klass i morgon, och sen blir det lite matte!

FRAMKALLNINGDet är något speciellt med att framkalla kort. Fotona känns så mycket finare och mer äkta på något sätt! Jag var och hämtade ut en bunt på drygt 140 bilder efter jobbet förut, så nu ska de upp på väggen! Lovar att visa bilder när det är klart!

DEN FEMTONDE


på yrkesämnet idag

HEJ! Tänkte försöka hålla mig kortfattad, brukar ju inte vara någon svårighet så det ska nog gå vägen (haha, det börjar ju bra..). Anyway, kom hem för drygt 2 timmar sen, så ganska tidig dag idag. Nu är det lite städning som står på schemat (vilket brukar innebära att slänga allt på sängen och lämna det där tills jag ska sova och slänger ner det på golvet igen), sen ska jag dra mig ner och träna en sväng, riktigt taggad!! HAR'E GÖTT

DAGS ATT SPARAEfter att ha sett den här bilden är det ingen tvekan om saken. Här ska håret och uppklippningarna sparas ut! Blir nog rödhårig idag by the way, gillas!

ROCKIG LÖRDAGDRÖMMER LITEwheredidugetthat & fashiontoast

Alltså, det är verkligen totalt supermegastopp på min shopping just nu, men OM jag skulle spenderat i något hade det utan tvekan blivit en par skor med en grov klack. (De till vänster på sista bilden, inte de högra) Åh, så himla fina! Har ärligt talat varit sjukt sugen på klacken lite för länge nu, men har inte hittat någon som passar min plånbok. Haha jaaa, jag är väldigt medveten om att det börjar bli helt fel säsong för de nu, men hej, jag drömmer ju bara!

BRAND NEW DAYSkulle behöva lägga in en toning i min hårbotten ser jag nu, haha. Anyway, min inspiration är nere i botten just nu. Eller nja.. jag är egentligen tokinspirerad, men det vill liksom inte hamna på bild eller i text, men jag jobbar på det ska ni veta! Nu ska jag ta och smälta maten och sen ta och träna lite! Woho, taggad för första gången på typ ett halvår, sad but true!

FREDAG HELA VECKANHEJ! Dagarna bara flyger fram nuförtiden (bortsett från idag då kanske)! Åh vad jag älskar min skola! Trivs så otroligt bra i min härliga men lilla klass att jag nästan blir rastlös när jag inte är i skolan, haha. Idag var det yrkesämne och materialkunskap som stod på schemat, och lagom till lunch var vi så övertrötta att verkligen ALLT var kul, haha jag skrattade tills jag grät på slutet! Och bilden, köpte det här halsbandet för ett bra tag sen, men har bara inte hunnit använda det än. Gillar det skarpt!

RSS 2.0