AWESOMELever för skolan just nu. Älskar min skola, mitt program, min klass, ja allt. Jag har aldrig tidigare tyckt att det varit särskilt kul att dra till skolan, men att jag går upp 05.00 utan några större hinder numera, säger väl ganska mycket? Mitt gymnasieval är det bästa val jag någonsin gjort, och antagligen det bästa val jag kommer göra på väldigt länge. tänkte dra med mig kameran någon dag nästa vecka, så ska ni får se mina godingar!

HAHA, MIN HUMOR(Hopp)san, här ekade det tomt! Vad har hänt sen sist då? Inte särskilt mycket tror jag, men hade som sagt min sköna böna från skåne här för en vecka sen. Så himla fin människa. Annars har veckan flugit fram, har ju så sjukt kul om dagarna! I morgon är det jobb som gäller och resten av helgen tror jag består av lite kalas och fars dag-firande. Awesome, gillar att ha saker att göra! Nu ska jag fortsätta med mitt sjungande här i min ensamhet! Haha, rockig fredag.

1 NOVEMBERHaha, jag insåg bara för några dagar sen att det är lov den här veckan. Jag har väl inte riktigt längtat efter det på samma sätt som tidigare antar jag. Till helgen kommer en av mina allra finaste vänner på besök, ändå från skåne. Vi har inte setts på nästan 1 & ½ år, vilket är way to long time ago! MEN, nu är det ju så här, att hon inte kommer fören på fredag. Vad ska jag göra tills dess? Fröken Rastlös behöver förslag!!

RSS 2.0