LE TOUR EIFFEL

 


Pjuh! Märks att man slitit häcken av sig sen terminstarten i januari. Men nu är alla arbeten och prov gjorda och det återstår bara 4 riktiga skoldagar kvar (sen kommer lite hemstudiedagar, cabarée och fotboll) innan det är dags för skolavslutnig och sommarlov! Jag har till råga på allt gått och dragit på mig en förkylning, vilket leder till att jag går och snorar hela dagarna. Men vad gör det om hundra år? I kväll är det massage som står på schemat, något som min kropp skrikigt efter alldeles för länge!

PARIS

 


JAG ÄR HEMMA

 


lite bilder hemma hos mig

Paris var galet, så himla roligt och varmt! Så mycket skitmat som vi käkat under 5 dagar har jag nog inte käkat på ett år, haha. Bilderna är som sagt tagna hemma hos mig, och ni hittar dem och många fler på min mammas fina inredningsblogg, hemmahosselma.blogspot.com!

LACE YOUR EARSTänkte bara slänga in ett tips om min toksnygga kusin, som sedan en tid tillbaka säljer en massa toksnygga örhängen (tror minsann att jag äger i alla fall 2 par själv)! Värt att kolla in är allt jag säger. Alltså, laceyourears.blogspot.com!

GODMORGON

Morsning korsning! Idag är det söndag hela dagen, för er som missat det, och jag har en hel del att göra. Jag håller på och packar inför vår Paristrip och är så galet taggad att jag snart klättrar på väggarna!! För att inte göra saken sämre har jag räknat ut att jag inte har mer än fyra dagar i skolan de närmaste två veckorna, känns inte helt fel det heller kan jag säga. Eftersom jag är på så bra humör idag, så slänger jag upp en hög med gamla bilder som gör mig snäppet gladare!

LACEHar äntligen sytt sista sömmen på min nya spetsdröm! Var verkligen kul att sy, med tanke på att det var lite av ett återvinningsprojekt (tyget är en gammal gardin!). Dock hade jag helst velat ha långa ärmar tror jag, men har man en begränsing till en enda gardinlängd så får man göra prioriteringar, vilket i det här fallet blev en stor luva!

J'AIMEJAG DRAR TILL PARIS OM TVÅ YNKA VECKOR!!

RSS 2.0