24MARS

Den här dagen kan utan tvekan beskrivas med ett ord: LÄTTNAD. Äntligen är mitt religionsarbete inlämnat, och som jag grämt mig över det!! Och förresten! Jag fixade ett mvg på svenskauppsatsen på nationella! Behöver jag säga att det gjorde min dag? Ska alldeles strax ta mig något att mätta magen med och sen sticker jag på träning, ha det bäst! PÖZZ


JAG SOM TRODDE JAG TRÖTTNATLOVELOVELOVE

HUR KUL SOM HELST

Måste vara bästa sättet att underhålla mig på denna måndag. Hur ska jag annars få tiden att gå utan en klåfingrig bror som älskar att störa mig? Snacka om tajmning att han ska dra iväg till Göteborg när jag behöver honom!

FASHIONISTAUnder tiden som jag sitter här och tragglar franska så kan jag ju passa på att visa den här fina boken jag fick igår! Som vanligt gör inte bilden den rättvisa, men färgen är så löjligt fin att jag blir lycklig bara av att titta på den. Nu ska jag ta mitt pick och pack och dra till mamma!

HIPP HIPP HURRALämnar mitt år som femtonåring bakom mig och kliver idag in i ett förväntanfullt år som sextonåring! Så idag har jag skuttat omkring i ett orubbligt glatt humör, i världshistoriens kanske härligaste pälsväst och finfina örhängen, som jag fått av min finfina bror. PUSS

LOV LOV LOV LOVSkulle utan tvekan kunna tänka mig att ha lov i några veckor till, kanske rent utsagt  ända fram till skolavslutningen om 3 månader? Tanken är ärligt talat ganska lockande.
POFF sa det och jag glömde bort vad jag skulle säga, med andra ord tar jag natten och kryper ner i min säng nu. Hade bäst!

RSS 2.0