HEJ!

 

Gårkvällen var bra, riktigt bra! And as you can see, i got my man back home!

NÖRDKVÄLLNu drar jag och den här sköna damen in till Karlstad för att gå på TWILIGHT MOVIENIGHT, en riktig nördkväll med andra ord! Jag är galet pepp, speciellt på att få se Eclipse!! have a great day, hugs

00:08


Hoppsan, här var det rätt glest måste jag erkänna, men jag har inte riktigt hängt med i svängarna på sistone. Har vart iväg lite överallt och tagit vara på mitt sommarlov! Här kommer lite halvslitna bilder från min kära Iphone.

 

Kom hem från varma Grekland för en dryg vecka sen, vilket lika gärna kunde ha kvittat kände jag, ville inte hem från den underbara värmen!! I onsdags spenderade jag hela dagen på sjukhuset för operation, så nu får jag kämpa med ett bandage i värmen, vilket inte kanske är det bästa jag vart med om, men jag får ta av det redan på onsdag så jag står ut.

 

Och det senaste dygnet har jag befunnit mig i Karlstad hos Ronja tillsammans med jordens bästa människor, vilket inte kan bli annat är kalas. Sen får jag ju för allt i världen inte glömma att jag och Emelie ska på TWILIGHT MOVIENIGHT i morgonkväll (eller ja, ikväll)! Jag har det rätt bra just nu.


GREKLAND 13/6-20/6

om en knapp timme kliver jag på flyget för att spendera en vecka på Rhodos med mamma och mormor, är rätt nöjd med tillvaron! HUGS

GRUNDENT 2010Jag hade en så himla bra dag igår, nästan så att det är värt att gå ett år till på högstadiet för att få uppleva den igen, men bara nästan. Som ni kanske ser har vi väldigt mycket firande även till grundenterna i den här stan, det är väl i stort sett balen som skiljer oss åt! Ja, man kan tycka att det blir för mycket pådrag för att gå ur högstadiet och grundskolan men va tusan, vi sliter ju som djur vi också.

Gårdagen var en av de bästa dagarna jag någonsin upplevt, så stora mängder lycka som rusade genom kroppen, det var helt sjukt. Och sen till det jag fortfarande inte riktigt smält, jag och Johan röstades fram till bästa kompisar i vår klass och fick dela på 20 000kr, med andra ord gick jag ifrån kyrkan med 10 000kronor, jag är så himla glad och tacksam!!

L'OFFICIELKöpte med mig ett nummer av l'officiel och vouge innan vi lämnade Paris för några veckor sen (herregud vad tiden går snabbt..) och jag kan väl ärligt talat erkänna att jag inte bläddrat i dem så mycket. För mig har obläddrade böcker och tidningar ett högre värde, haha ja, jag vet hur idiotiskt det låter. Jag antar att det är något jag ärvt av pappa (som förövrigt fyller år idag, grattis!), men det gör nästan ont i mig när någon öppnar en helt ny bok och börjar pressa i sär sidorna, ni förstår vad jag menar va? Och speciellt om det är min bok!! T.ex den här boken som jag fick när jag fyllde år, som jag knappt har bläddrat i, för att jag tycker att den är så fin.. 

SKO MIG


Yes, jag vet vad jag ska spendera på när jag fått min lön. Idag är jag helt galet glad (och sjukt taggad!!) och njuter av att jag nästan har sommarlov, är ledig till och med måndag och sen slutar jag högstadiet nästa torsdag, äntligen!! Nu ska jag slänga på mig lite kläder och sy färdigt min klänning, om den blir bra kanske ni får se bilder lite senare! HUGS


RSS 2.0