GREECE BABY

En vecka eller två i Grekland, eller något annat värmt och härligt ställe, skulle inte sitta fel nu! Hoppas allt är kalas med er, här finns i alla fall inget att klaga på (det skulle väl vara vädret då kanske, hehe), för i morgon får jag finbesök av två tokbra damer, gillas!!

MINOLTATitta vad jag fyndade på en loppis för några dagar sen! Hur fin som helst och funkar prima! Nu ska jag bara köpa film, och sen ska det fotas för fullt.

WE DON'T WASTE OUR PRECIOUS TIME

Alltså, det är något alldeles extra med sommaren och alla kvällsdopp. Livet är så himla lättsamt såhär års, man knallar upp när man vaknar och sätter sig i solen med frukosten, och där sitter man hela dagen utan att ha det minsta dåliga samvete för att man inte har gjort ett smack när man väl går in igen. Sommar året runt vore rätt fint!

DIMANCHE
En lagomt pigg och nyvaken tjej i mitt småstökiga rum imorse. Hade första lediga dagen på en vecka idag och har njutit från morgon till kväll! Nu ska jag snart slänga mig i sängen, för imorgon väntar ännu en jobbvecka, men med lite småledigt mitt i veckan, vilket känns rätt bra! HUGS

DAGENS OUTFIT

Morsning korsning! Jag ska snart dra iväg för ännu en dag på jobbet, men tänkte visa upp min nya fina bok som jag äntligen köpt mig. Har velat ha den sen jag såg den första gången så ja, det var inget svårt beslut när jag väl stod och höll i den i affären! Himla fin bok måste jag säga. Och när jag ändå är i farten kan jag ju passa på att visa mitt nya örhänge som blivit favoriten på sistone! Jag knåpade ihop det sig innan jag skulle iväg och jobba en morgon, och jag måste säga att trots dess enkelheT är jag riktigt nöjd. Efter jobbet ikväll väntas SATC 2, så från mig till er alla, ha en grym fredag!!


101207Jag har hittat min fjärrutlösare!! Har gått i panik här hemma de senaste dagarna, över att jag verkligen inte kunde hitta den lilla rackaren, men nu så. Dagarna på mitt sommarlov bara susar förbi medans jag står inne i värmen och jobbar från morgon till kväll, vilket kanske inte alltid är vad jag känner för när jag kliver upp på mornarna och känner hur solen redan gassar som aldrig förr, men, det lönar sig i slutet av sommarn, så jag står ut. Minns ni min spetströja/klänning jag sydde i våras?

JUST ANOTHER DAY PASSING BYTjenare! Skulle egentligen dratt till Trollhättan och min fina vän Malin idag, men stackarn hade så ont i ryggen, så jag åker ner i morgon istället! Så för att inte bli helt rastlös idag så drog jag och pappa till Grums och köpte mig en provdocka (äntligen!!) och sen vidare till Åmål för att strosa lite där. Resultatet? Jag är helt slut. Så himla knepigt hur man kan bli så trött av att inte göra ett skit, haha. Nä, nu får det bli en film!

ROBE AVEC DES FLEURSKom på att jag inte visat den här bilden än, det är i och försig en rätt kass bild, men den är i nuläget den enda jag har på min nya klänning. Den är köpt second hand och är en present från min kusin, nya favoriten!

RSS 2.0