HAR JAG SAGT ATT JAG ÄLSKAR BLÅTT?


THE BEST I EVER HAD

Det här, mina damer och herrar, är mina bästa kompisar. Och tillsammans tillhör vi världseliten när det gäller att vara seriösa på kort! Jag har simningen att tacka för att jag träffat dom här tjejerna, men jag ännu mer att tacka dom. Det jag älskar med mina vänner är att det kvittar hur lång tid det dröjer mellan två tillfällen vi ses eller hör av oss, det märks inte om det var en vecka sen, det känns fortfarande som om det var igår.

Ja, en av oss flyttar till London imorgon, vilket jag som sagt inte fattat än. Ronja lämnar oss tre här hemma i värmland och intar Londons gator för att plugga ett år, är så extremt glad för hennes skull!! Men tro inte att hon blir av med oss för det inte, senare i höst gör Vera, Sofie och jag London osäkert i Ronjas sällskap, vilket kommer bli hur kul som helst. Man har alltid kul med de här tjejerna. Nä, för att göra det långa kort, ni är guld värda, jag älskar er. Och Ronja, som jag skrev i boken, gör mig så avundsjuk du bara kan!

LUGGJag premiäranvände min dundersköna poncho i skolan häromdagen, kan nog vara ett av de skönaste plaggen jag någonsin ägt! Har jag förresten berättat att jag klippt lugg igen? Trivs faktiskt otroligt bra i det, och än så länge så håller den sig riktigt bra ute i höstvädret, vilket är en förutsättning för att det ska funka överhuvudtaget, haha. Igår tog jag farväl till världens bästa RONJA, som flyttar till London på måndag, vilket känns ganska konstigt, har inte riktigt fattat det än tror jag. men, mer om det i morgon, nu ska rastlösa jag sova. Det är tröttsamt att liga på topp!

JAG HAR DET RÄTT BRADå har man gjort sina första dagar på Nobelgymnasiet. Trots en pytteliten klass på elva personer så trivs jag hur bra som helst. Skolan känns bra, och tids nog ska jag nog lära mig att hitta också! Tänkte mest säga det, HUGS

SECONDHAND LOVERJa, då var det dags att dra sig till skolan i morgonbitti, men för första gången någonsin är jag så sjukt taggad! Jag kan inte beskriva med ord hur skönt det känns att komma till en ny skola med helt nya människor, och framförallt att slippa högstadiet och grundskolan!! Så imorgon gör jag min första dag på gymnasiet och tillhör då HVMT1 på Nobelgymnasiet i Karlstad, can't wait!

Annars då, jag och ca 10 superhärliga tjejer till var hemma hos Ronja på avskedfest igår, då vår fina vän flyttar till London ett år. En himla kul kväll blev det tillsammans med allihop med andra ord. Idag har jag mest glidit omkring i min otroligt sköna, secondhand-fyndade skjorta på bilden och spelat lite för hög musik. Oh juste! På tal om secondhandfynd, så måste jag bara slänga upp en bild på de nyaste tillskotten i min smyckessamling som jag köpte på samma secondhandrunda som när jag köpte skjortan!

 

Ingen vidare bra bild kanske, men bättre än inget! Det kalasfina blå korset är bland de bästa fynden jag gjort på läänge, och har beställt hem en ny kedja som jag ska byta till istället för den som sitter på nu. Längst till höger ligger också ett sjukt bra köp! Ett par fina örhängen med minikors längst ner, priset? 5 KRONOR!!

SMÖGEN

Har haft några grymma dagar på kusten min bästa vänner, pretty awesome.

LET'S CALL IT A SNEAK PEAKDessa toppar utan tvekan min topp 10-lista över favoriterna i garderoben, trots att jag har fått väldigt många nya favoriter den här sommaren. Vi kommer bli ett bra team i höst, jag och mina nya skor! Bättre bilder kommer till veckan!

HEJ!
Tjenare! Tänkte mest slinka in och säga hej, och passar på att visa tre extremt tjusiga bilder (och ytterst normala för att vara oss) på mig och en av världens bästa tjejer. Annars då? Jag jobbar på som vanligt, men räknar ner för fullt innan jag får lite välförtjänt minisemester innan skolan drar igång. Mitt humör är inte på tiptop idag, så jag avrundar här och önskar er en bra torsdagskväll! HUGS

RSS 2.0