THE VAMPIRE DIARIES

 
google

Alltså, jag antar att jag kommer vara vampyrnörd resten av mitt liv. Jag har blivit helt galet besatt av The Vampire Diaries, jag kan helt enkelt inte sluta tänka på den. Allt jag ser och rör påminner mig om serien och det känns som en evighet att behöva vänta en hel vecka mellan varje avsnitt! Jag tror jag ska ta och gifta mig med en vampyr när jag blir äldre, how about that?

2 NYA

 

Örhänget har jag gjort själv och nagellacket är som ni ser köpt på HM.

KLIPPKLIPP!
Jag har klippt lugg, och jag älskar den!

HEJHEJHALLÅHOMEMADEGav den här fina kassen till ronja förra veckan. Behöver jag säga hur nöjd jag blev när jag såg vad glad hon blev? Älskar att ge bort saker man har gjort själv!


GARDEROBSRENSNINGJag och en kompis drog för några veckor igång en bloggshop, som heter just det, bloggshoppen.devote.se! Där säljer vi kläder vi vuxit ur/tröttnat på, kanske finns det något som faller just dig i smaken? Skynda fynda! 

PÅSKLOV


  

Hej! Den här helgen har jag käkat så mycket godis och sötsaker så att det räcker för ett år skulle jag tro. Solen har skinit hela dagarna och jag fullkomligt njuter av att jag faktiskt har lov!! Det här lovet ska inte bara få flyga iväg utan att jag hunnit göra något, utan nu ska jag verkligen utnyttja min lediga tid.

Torsdag till fredag var jag hos tokunderbara ronja och lovet kunde nog inte inledas på något bättre sätt. På torsdagskvällen firade vi att min fina vän fyllt 17 och jag fick träffa hennes tjejkompisar, superkul! Jag stannade sedan kvar och tillbringade långfredagen hemma hos ronja, något vi borde göra mycket oftare!

RSS 2.0