090930Räddade min eftermiddag. Bilden länkar förresten till en himla fin video, älskar låten!


GLATT ÅTERSEENDEJag har hittat tillbaks till mitt fotogalna jag. Efter en längre tid på hyllan används nu min älskling desto mer igen!
Nu är det skolarbete som gäller, och i kväll har jag blivit kallad på samverkansråd på skolan. Har ni något intresse som ni brinner för lite extra?

/RV/

Wipps så försvann den helgen också. Det går lite för fort för att jag och min kropp ska hinna komma ner i varv innan det är dags igen! Underbar helg har det varit, vare sig jag hann ta igen mig eller inte. Storstaden har haft finfint besök i helgen nämligen. Jag säger sällan hur mycket ni betyder för mig, men jag har världens bästa vänner. Ni är guld.

Ha en bra Lördag!


ALLTING LÖSER SIG TILLSLUT.Studiedag i morgon, vilket betyder att jag redan har helg. Gillas skarpt!! Fick äntligen kemiprovet gjort idag också, och det gick lysande, det känner jag på mig. Efter en jobbig början på dagen försökte jag peppa upp mig själv och gud vad bra den slutade! Tog en långpromenad i skogen i det underbara höstvädret med mamma efter skolan, rensa tankarna lite och så. Tack mamma, du är bäst. Hur har er dag sett ut?

NV/TIME/HVINR/MP/HVMT/NVSP/IB?


Vad ska man välja? Det finns lite för mycket att välja på för att jag ska palla med. Alla ni gulliga som går/har gått på gymnasiet, vad går ni och hur är det? I NEED YOUR HELP DUDES, puss på baken.


höstens skalaBörjar denna soliga söndag med ett par gamla höstbilder och underbar musik (klicka på bilderna). I eftermiddag ska det målas staket i sällskap med min franskaklass!


DEAR BROTHERTrots att jag kan bli frusterad över att du kan och är bra på allt, så måste jag ändå erkänna att jag hade nog inte klarat mig särskilt länge utan dig. Du är helt enkelt världens bästa lillebror.

plötsligt händer det


Tränare: Har du gjort färdig hela fysen redan?
Julia: Nej
Tränare: Varför inte?
Julia: Eh, jamen typ..
Tränare: Haha, håll inte på och bortförklara dig, kom till saken
Julia: Jag orkar inte?
Tränare: Jaha, okej.
Julia: vadå, behöver jag inte göra den?
Tränare: Nej skit i den du.

titta vad som kom med posten häromdagen


CHECKCHECK!!
Ja, jag längtar som en tok till 20 November. Klicka på fyrkanten till höger för att se i hd!

22:35

Tänkte lite hastigt och lustigt att jag skulle skriva lite, men hamnade i en av alla msndiskussioner med David, så jag vet inte hur det blir med den saken. Dröjer väl inte så länge innan jag somnar hoppas jag, är ju en dag i morgon också. Haha, ännu ett inlägg utan syfte eller något att säga överhuvud taget, måste nästan tillhöra den internationella eliten! Hoppsan, nu slumrade jag visst till, ha't gött!

 

SÄNGEN KALLAR

Gud min skapare vad jag är trött, igår blev det senare än vanligt så det sätter väl sina spår. Körde ett yogapass med mamma förut, härligt härligt. Nej nu börjar mina ögonlock bli sådär jobbigt tunga, kanske ett tecken på att jag ska krypa i säng?

SOME FRESH AIR

Blogg.se har krånglat lite för mig det senaste, är jag ensam? Har i alla fall inte fått särskilt mycket gjort idag ska jag ärligt ta och tala om. Akupunktur imorse igen, aj. Klarade det dock ofantligt mycket bättre idag än igår! Nej nu behöver jag en nypa frisk luft och något att göra, läsa lite kemi kanske?

örongodis

Känner mig lite småkrasslig, kanske att borde sova lite? Får bli TIDIGT i säng i kväll, så är det bara.
Just nu spelas förresten Laleh i mina öron, den kvinnans ljuva stämma får mig att må så otroligt bra! Peace

coffee and cigarettes

underbar låt

RSS 2.0