the last few daysAlldeles för mycket i skolan. Tar en paus, vet inte hur länge, men måste komma på lite andra tankar och just nu finns det annat som jag hellre vill göra men som jag inte får tid med pga datorn. Hoppas ni stannar, så hörs vi när jag är tillbaks. peace!


GE MIG LITE INSPIRATIONjag älskar den här

UR ARKIVET

Klev bak i arkivet ett år och stötte på den här bilden. Var ett år sen igår som jag publicerade den. Det kanske vore något? Någon gång då och då ska jag nog börja sammataffa lite vad man gjorde för ett år sen. Haha kanske bara jag som tycker det låter festligt? Får jag inga demostrationer så blir det nog så! (kommer antagligen ha glömt bort detta om några dagar, så det är lungt)

Till saken, jag kommer i alla fall i håg hur jag bokstavligt talat bodde i den här tröjan. Den är stor som för tre personer, minst. Nej, tillbaks till svenskan och shakespeare!


FFLASHBACKImorse när jag slog upp ögonen kände jag ett enormt sug av att kunna hoppa i jeansshortsen igen, utan att förfrysa om man gick ut vill säga. Snön är bort igen i alla fall, känns rätt bra! Bara för det så slänger jag upp en bild från början av sommarn, innan solen hade hunnit sätta sina spår på kroppen.


STRIPESBlickarna blev många på mina strumpor idag, men inte bryr jag mig om det. Jag älskar dom, och efter en väntan på över ett år är de äntligen mina. JUST NU: laddar för idol med musik i högtalarna. Tror duetterna Erik-Tove och Calle-Mariette kan bli grymma, speciellt den förstnämnda. Jag menar, vad kan gå fel?

MICHAEL PHELPS

 
bilder i badhus är svåra att få bra, speciellt när man är koncentrerad på allt annat än kameran, haha

Vad ska man säga? Gårdagen var underbar, verkligen UNDERBAR. Haha jag känner mig verkligen som en tioåring igen, men att få chansen träffa min störtsta förebild against all, det är så overkligt. Jag har så mycket att tacka honom och resten av världseliten, det är ju det här jag vill hålla på med, jag lever ju för  det här.

Jag kan inte riktigt sätta fingret på mina känslor just nu, igår snubblade jag på mina ord och fick bara fram en massa mummel när jag stod där i ögonkontakt med honom. ÅÅÅH, allt känns så himla bra just nu. Nu återstår bara en enda sak, att jag får börja träna!


LITE KONSERTSUGEN BLIR MAN

 

COBRASNAKE

Petra, hör av dig när du ser det här! Om jag inte redan har hunnit få tag på dig vill säga.

THIS IS IT

 Hoppsan, helt plötsligt gick det en vecka utan att jag ens hann sakna datorn. Antagligen tack vare allt skolarbete som bokstavligt talat kvävt mig. Men nu väntar en veckas lov och Stockholm tisdag till onsdag! Har inte varit i huvudstaden sen min prao i mars. Åh, underbara Stockholm.

HERE YOU GO

Eftersom man inte ser dig eller läser om dig i tidningen längre, har du slutat simningen eller ah, hur ligger det till? Nej, sluta skulle jag nog inte klara av att göra. Inte än på ett bra tag i alla fall. Anledningen är att jag är skadad och har vart till och från Sen i Februari. Tog en paus från träningen i Maj när jag kände att det inte gick längre.
Vilken är din naturliga hårfärg? Föddes med en guld/brun/röd nyans. Typ SÅHÄR eller SÅHÄR kan man väl säga att jag såg ut. Kom ihåg att det där är ganska många år sen bara.
Hur länge har du simmat och vad gör du för att inte vara så nervös inför en tävling? Har simmat i snart 6 år (oj! vad länge det lät, haha), och det där med nervositet, ja du. Med tiden så lär man sig att kontrollera sig själv och sin nervositet! Kan väl inte påstå att jag alltid har full kontroll på mig själv, men det är en annan femma!
Vad är ditt drömyrke? Oj, jag vet inte. Något där jag får vara kreativ och trivas med det!
Hur ser din dröm man ut? Min dröm man är en kille med en underbar personlighet, samma torra humor som mig (vilket i försig kan vara svårt att hitta), han är avslappnad och en bästa kompis. Sen är det ju bara en stor bonus om han är snygg också. Men några utseendefixeringar har jag inte.
Trivs du bra där du bor? Nja. Visst, jag är bortskämd med att ha otroligt bra människor runt mig. Bl.a familj, min bästa (BÄSTA) tränare, simmarkillarna osv. Men nej, jag trivs inte så bra just nu.
Vill du flytta till en större stad i såfall? JA. Jag behöver träffa nya människor, miljöombyte osv.
Vad det är det bästa du vet? Att resa resa resa! Nej men värme och miljöombyte är underbart. Sen får man ju inte glömma mat (vem kan överleva utan mat?!), simningen och alla simmarkompisar samt min familj!
SKA DU TRÄFFA MIG I STHLM? JAAA!
Vilka hårfärger har du haft? Jag kör mest på riktigt mörkbrunt, men har testat på rött en gång tidigare.
Favoritfilm? Svårt! Finns så otroligt många bra och jag är ärligt nog inte en filmnörd. Men måste nog säga Mamma Mia, hur uttjatat det än är, men jag blir lycklig i hela kroppen av den. Sen är ju Australia underbar!
Absolut bästa minnet? (även simminne) Ett simminne som jag aldrig glömmer är ju helt klart Nordiska ungdomsmässterkapen (NUM) i Finland förra sommaren, det var GRYMT!
Om du fick ändra en sak i ditt liv, vad skulle det vara då? Den var lätt. Att min skada aldrig hade skett.
Varför började du blogga? Jag vet faktiskt inte. Ville väl testa något nytt då jag tröttnat på Bilddagboken och allt i den stilen, haha.
Om du fick 3 önskningar, vad skulle du önska? 1: Att jag var bebodd på något underbart fint och varmt ställe med mängder av galet god mat. 2: Att jag får hålla på med saker och umgås med människor som gör mig lycklig och får mig att må bra, resten av livet. 3: Byta garderob med M-K Olsen kanske?
Berätta en hemlis om dig! När jag var liten var jag kär i Magnus Carlsson i Alcazar. (wow, vilken saftig hemlis, haha)
Om du bara fick höra en låt resten av livet, vilken skulle det vara? Ett liv utan musik, är inget liv. Och jag spelar sönder varenda stackars låt alldeles för fort, så jag vet faktiskt inte!
Vilka bloggar följer du? Jag älskar lite mindre bloggar som inte fått sitt "stora genombrott" än. Alltså inte de på första sidan på bloggkoll osv. Sen finns det ju vissa bra bland dem också såklart, Bl.a Elin Kling. Sen har jag ju min härliga ronja, den damen är en riktig pärla! 
Hur länge har du bloggat? Inte så superlänge faktiskt. Eller ja, började i Augusti förra året, så nästan 1½ år i alla fall!
Din drömresa? Just nu tycker jag att båtluffa i Grekland låter rätt intressant!
Om du fick välja en enda person att leva resten av ditt liv ihop med, ensamma på en öde ö, vem skulle det vara då? Mamma, utan tvekan. Hon är min klippa.
Vad är det roligaste du vet? Att träffa Sveriges alla underbara simmare på tävlingar ligger i alla fall på topp tre. Och eftersom jag inte kan komma på något mer så får det väl bli på plats 1 för tillfället!
Gissa vem jag är? Haha Gustav, vad skön du är!
Vill du gifta dig med mig i San Diego? Haha, San Diego låter lockande, så varför inte?
Vilken är din favorit Disneyfilm? Räknas Ice Age? Annars Lejonkungen!
Du tar väldigt fina bilder, kan du inte ge lite tips om hur man tar bra bilder och på vad som är roligt att kort på? Först och främst, Tack! Det är ju väldigt beroende på situation och miljö. Kan ju ärligt erkänna att jag inte särskilt ofta orkar göra en massa inställningar. Även om jag alltid ångrar mig efteråt. Men man lär sig mest på att hela tiden testa sig fram osv. Och när det kommer till vad som är roligt att ta på, det är ju helt upp till dig! Jag har nog alltid varit en nörd när det gäller att fota ute. Finns nog inget i vår stora trädgård som inte har hamnat på bild. Man får inte låsa sig vid en vinkel, tänk vad mycket roligare det blir med lite galna vinklar!
Haft en bra dag? Nja, jag är vrålförkyld IGEN, så jag har haft bättre dagar!
Ska vi följa varann via Bloglovin? (Den här frågan kan jag nästan räkna ut att den inte hörde hit, men jag tar den ändå) Nej, för mig är Bloglovin ett verktyg att samla sina favoritbloggar på för att inte missa någon. Och med det menar jag att jag vill ha mina favoritbloggar där. Sen har jag börjat minska min lista där, eftersom det nästan blir ett stressningsmoment att hela tiden ha en massa bloggar som uppdaterats. Tycker mycket hellre att man ska få gå in lite då och då när man har lust. Inte sant?
Vad kör du för vinterjacka? Vinterjackan måste ju vara ett av de absolut tråkigaste plaggen. Right? Men gud vad skönt att de finns. Jag kör på en väldigt enkel brun parkas i år, har tröttnat en hel del på det där med päls på luvan.

RSS 2.0