IT'S NOT THE FALL THAT HURTS


..it's when you hit the ground

FÖRÄNDRING PÅ GÅNG

Nej, nu krävs snart en förändring. Design, mer eller mindre bilder, typsnitt, header, inläggsämnen, vad som helst! Jag kanske inte har en så enorm mängd läsare, men ni är ändå några stycken, säg vad ni tycker! Vad som är bra, vad som kan bli bättre eller vad som är dåligt? TELL ME!

PERFEKTION


Kände plötsligt att jag fick ett enormt måste ha-begär.

I'M OFF

Nu sticker jag! Eller om en timme i alla fall, sak samma. Vädergubbarna verkar inte tycka som jag idag, och inte resten av helgen heller för den delen. Vi får hålla tummarna för att de har fel, för det händer ju faktiskt, inte sant? Nej nu är det frukost som gäller, puss!


i'm off to tinnis!

x3

   
Ledigt resten av veckan nu, inte alls obehagligt! Fredag-Söndag spenderas i Linköping, vilket antagligen blir toppen. Men först och främst behöver jag fylla på Ipoden med ny musik, så har ni någon/några bra låtar ni vill dela med er av så varsågod!

WHAT HAVE I DONE


favoriten för tillfället

DYGNETS 24 TIMMAR RÄCKER INTE TILL

Hej, längesen nu, men jag är stressad som en gris nu förtiden, inte alls bra. Jag känner väl att jag behöver komma i kapp mig själv och min omgivning i första taget. Vad har hänt under veckan då? Min bästa killkompis och bror har fyllt år, haha jag har kärat ner mig i ett par skor och idag fick jag höra att jag fick ett mvg på min faktauppsats i svenskan. Jag blev så otroligt glad. Så mycket intressantare än såhar inte min vecka varit. Men nu vet ni att jag lever, tänkte jag skulle svara på lite kommentarer nu, ni får ha det bra!

I TAKET LYSER STJÄRNORNAKonfirmerade mig som sagt under helgen. Usch vad jag var nervös när jag skulle fram och prata, men det verkar som om jag fixade det galant ändå. Visst har det vart ganska kul stundvis, men det är ändå otroligt skönt att ha det gjort! Nu ska jag köra en sista repetition av allt inför språkprovet i morgon, och sen ska jag hoppa på cykeln till träningen!

DID I FALL DOWN AND MAKE MY MIND GO BLACK AND BLUE?

några fina favoriter

Gjorde mig ett tappert försök till att städa och plugga, jag vet inte om jag kan säga att jag lyckats. Det slutade helt enkelt med att jag sprang, helt tokig, omkring med kameran och ja, gjorde allt annat än vad jag skulle göra, typiskt. Men jag har i alla fall hunnit storbaka, inte illa! Imorgon konfirmerar jag mig, (vilket ska bli HUR SKÖNT SOM HELST!) så huset kommer vara fullt av firande människor. Ha en bra kväll och fortsatt toppenhelg!

THERE'S NOWHERE ELSE ON EARTH I'D RATHER BE
Ännu en vecka har flugit fram och nedräkningen till sommarlovet är igång sedan länge. Min underbara hög med skolböcker tycks växa mer och mer hela tiden, lite skrämmande ändå. Nej, mina ögonlock börjar bli tunga, det är ju en dag i morgon också, fredag!

I'M BACK ON TRACK, OCH JAG ÄR STARKARE ÄN NÅGONSIN


Helgen var bra, mycket nytt och massor med mat typ. Inte orkade jag ha framme kameran särskilt mycket heller. Nu är man tillbaks i vardagen igen, alldeles för lite tid stundvis, men sommarlovet närmar sig med stormsteg! Nu är jag motiverad som tusan, det kommer bli bra det här!

RSS 2.0