GODNATT
Sommar skulle inte sitta fel nu, men jag tycker i alla fall att våren kan kika fram och stanna längre än några dagar den här gången. Till helgen ska jag förresten tävla igen, för första gången på evigheter (jag överdiver inte). Kommer bli toppen det! Nu går klockan alldeles för fort igen, jag skulle ju lägga mig tidigt idag! VI HÖRS!

ALLA GILLAR VI SKOLAN

 

Först och främst, ett stort grattis min kära vän Ronja som fyller 16 bast idag!! Tycker absolut att ni ska kika in och kosta på er ett fint grattis.

Hade förhoppningar om en ganska lugn vecka i skolan, hade jag rätt? Självklart inte! Men det är bara att kämpa på, sommarlovet närmar sig med stormsteg! Känns dock låångt borta, och man kikar ut genom fönstret. Har känt mig ganska irriterad på just det sistnämnda, men även av en helt annan anledning, men det är en annan femma. Sen kan jag ju nämna att om 41dagar är jag äntligen konfirmerad, ÄNTLIGEN. Nu väntar matte och franska!

BORTAVart tog våren och mitt glada vårhumör vägen? Jag måste ha glömt kvar båda delarna i Stockholm.. Dagens stora plus är att jag är tillbaka i bassängen i eftermiddag! CIAO!

TAKE A LOOK AT THE ROADWAY
Idag är jag seg, allt är segt. Kröp ner i sängen igen efter en varmdusch, och här sitter jag. Nere i vardagsrummet står min resväska och skriker, finns det något tråkigare än att packa upp? Tyvärr lovade jag mamma igår att det skulle bli gjort idag, skit också. Det slog mig i morse att jag är så galet träningssugen så ni anar inte! Jag måste träna, nu. Att få till ett simpass är nog lte sent ute nu, simhallen stänger vid lunchtid om jag inte minns fel. Kanske ska ta mig en springtur? Känns inte som en bra idé, mitt lata samvete kommer komma ikapp mig. Nej nu kommer nog mamma hem snart, det måste ju se ut som om jag börjat plocka upp mina grejer i alla fall, så jag måste slänga på mig kläder och dra mig ner. Ha en bra Lördag gott folk! Slänger upp två bilder från veckan som gått.

LOVELY
Ja, då var jag på väg hem då. Känns konstigt på något sätt, jag ville inte. Väl hemma kommer jag nog tvunget erkänna att det ändå är skönt, men ändå ville jag inte hem. Trivdes som fisken i vattnet där borta! (skräll att jag tog det exemplet, märker jag nu i efterhand, haha) I alla fall, Stockholm var underbart, jag lärde mig tokmycket, jag brände en massa pengar och jag njöt av livet. Hur underbart på en skala!? Särskilt mycket bilder blev det inte, men några klick hann jag allt med! 

C'EST LE TOP!

Hej på er! Om några minuter ska jag sluta för dagen och dra ner på stan, så har förövrigt hela veckan sett ut än så länge. Jag måste ju hinna så mycket som möjligt, det är ju inte varje dag jag är i Stockholm menar jag! Några små inköp har jag allt hunnit med, men ändå förvånansvärt lite för att vara mig måste jag erkänna. Tillbaks till det jag hade tänkt skriva om! Jag trivs svinbra på praktiken, de har verkligen lagt ner sig för att jag ska få lära mig en massa! Så otroligt mycket information att ta in. Inte konstigt att jag blir trött på slutet. Och ja juste! Jag har fått ett eget litet arbetsrum, med en egen mac! kan det bli särskilt mycket bättre än så? Nej, tänkte väl det. Nej nu ska jag kila, hoppas ni har det bra!

STOCKHOLM
Hallå! För tillfället sitter jag någonstans i riktning österut. Inte riktigt säker vart, men att jag är på väg till Stockholm, det vet jag! Klockan ringde redan 4 i morse och när vi drog oss mot stationen hade vårat fina vårväder förvandlats till ett vinterland igen. Min rullväska fungerade bättre som plog ungefär! Riktigt, riktigt tråkigt, jag är väl inte ensam om att bli lite trött kylan och slasken? Om en halv timme tror jag bestämt det var, är vi framme, kanonbra! Har du något tips på ställe som jag inte får missa nu när jag väl är här? Well then, tell me!

FRIDAY I'M IN LOVE
Underbart, nu ska det inte öppnas en skolbok på över en vecka. Våren har kommit till Värmland, i alla fall för stunden som jag kanske sagt tidigare. Tidigt på måndagmorgon kilar jag äntligen till Stockholm, som jag har längtat! Nu blir det duschen och sen ska jag packa det sista. Förresten ringde min handledare, för nästa vecka, mig precis, detta kommer bli toppen!!

Oh ja juste! Det är inte alla som har en kusin som har gått vidare till riksfinalen i globen i bästa fyran i pingis!

OSKÄRPA
Min dator slukar min tid i ett naffs. Kämpar som en tok för att dra ner på timmarna lite grann, jag menar, jag har ju fullt upp ändå! Men förhoppningsvis kommer det inte märkas i bloggen, jag är ju ändå inte känd för att uppdatera varje dag. Nu närmar sig Stockholm med stormsteg, och ni kan inte förstå hur skönt det kommer att bli!! Och vill ni veta det bästa av allt? Våren är här! Hoppas det var sista gången jag såg min vinterjacka på ett tag nu. Dock finns det en stor risk att vintern inte sagt sitt än, och lurar bakom hörnet. Men man får väl ta vara stunden! Nu väntar skolan, vi hörs!

BE MY ESCAPE


God morgon! Själv har man vart vaken sen 8 i morse, men sån är jag! Tänkte jag skulle ta fram mina kökskunskaper och baka något smaskigt, börjar bli dåligt med sådant i skafferiet. Vid lunch kommer bästa hit, längesen nu! De stannar till imorgon någongång, trevligt värre! Nej hörreni, nu rinner tiden förbi alldeles för fort. Vi ses!

Reliant K - Be my escape

MIDNIGHT SUNBlommorna är utdelade och jag behöver inte plugga till i morgon. Har jag förresten glömt att berätta det kanske? Det planeras in en resa till Paris (ja, PARIS!!) med min språk klass nästa vår. Så nu jobbar vi för fullt för att få in pengar, bl.a genom att säja tulpanbuketter. Man kan ju inte direkt undvika att börja smålängta lite redan nu, haha! Sen är jag med och tävlar HÄR  och HÄR också! Ha det!

HIGHWAY

Ja, jag har alldeles för mycket grejer som lockar bakom den enorma högen av skolböcker! Det sistnämnda är också anledingen till min otroliga uppdatering. Nu blir det träning, ha det! (och haha jag vet att namnet inte riktigt fick plats, men det hinner jag inte fixa nu, jag tror ni överlever)


SATURDAY STARLIGHT

               
1: moi  2&3: mitt fina armband från ida och josse!
Vipps så försvann även den är lördagen. Sådär avslappnad som de flesta lördagarna har varit den senaste tiden, otroligt skönt att inte behöva spendera varje helg i ett varmt och jobbigt badhus! Dock ska jag göra det i morgon, men det är på hemmaplan så det är lungt! Ni får ha en fortsatt bra lördagskväll allihop!

LIVET ÄR UNDERBART

Vet ni vad? Så himla bra dag idag! Fick min efterlängtade jacka, som jag var helt säker på att jag inte skulle få, i morse och väl i skolan var det så slappt och lungt så att man bara kunde glida med! Min näst sista lektion blev inställd så vi fick en lunchrast på över 2 timmar, underbart. Resten av dagen följde samma härliga mönster och ja, nu sitter jag här. Hela lägenheten fylldes av doften från vitlöksbröd när jag klev innanför dörren för en stund sen. Bra början, bra avslut! Puss

BIRTHDAY KID

Tjabba! Äntligen fredag, hur bra känns inte det? Sen så är jag ju femton år fyllda idag, dagen till ära! Förövrigt kan jag ju erkänna att jag sitter här i skolan, lite mer lockande att kika in här än att söka efter oändligt långa texter om Moder Teresa.. Dags att ta sig en titt i biblioteket, här finns inget som tilltalar mig. Ni får ha det!

(Om någon undrar vad jag önskar mig, så kan ni ju alltid sno dessa sötsaker ur armarna på Taylor Momsen!)


SOMEWHERE OVER THE RAINBOW

Min inspiratition tryter gott folk. Varenda bild jag tar känns lika tråkig och ful, vi får mer snö för varje dag som går som sedan töar bort dagen efter osv och det krävs någon typ av föränding snart! Men om vi ska vara positiva nu då, fick alla rätt på matteprovet fick jag reda på igår och idag fick jag pris för årets simmare i klubben! Näh, godnatt hörrni.

RSS 2.0