PÅ EFTERKÄLKE


Kollade igenom minneskortet på kameran igårkväll och insåg att jag låg lite efter (ovanligt!). Jag jobbade alla dagar innan jul så det är ju inte så konstigt i försig. 

Slängde upp lite bilder från våran skolavslutning för nästan två veckor sen, på facebook igår, så det kommer nog något här också så småning om! Så länge blir det lite bilder från juldagarna. Hoppas alla hade en kanonjul i år! Min var toppen, trots att den kändes så ojulig på något sätt. När jag kommer ihåg det när det fortfarande är dagsljus, så ska jag försöka få bild på något som låg under granen, men vi får se hur det blir med det. Haha, brukar inte vara min starkaste sida det där.


Haha, insåg att detta var visst var det enda jag hade i julväg, vilket dyster suddig jul jag ser ut att ha haft. Stämmer inte alls, inte för fem ören.

so tell me when you hear my heart stop, you’re the only who knows. tell me when you hear my silence, there’s a possibility. i wouldn’t know

Det här är så fint så att det reser sig på armarna på mig. Kan säkert ha att göra med va perfekt den är placerad i filmen, men ändå, magiskt.

MELLANDAGARRumi har gjort det igen. Mitt bland alla enorma snödrivor sitter jag och längtar till lite värme, som vanligt med andra ord. Fast, ett STORT + är ju att snön gör allt så mycket ljusare och lättare, det får man inte glömma! Några planer för helgen har jag väl inte, tänkte slänga mig i soffan invirad i mitt täcke och titta på min nya twilight deluxe box!

DEAR SANTA


Jag lovar att jag inte hade behövt några som helst presenter osv på minst tjugo år om den här underbara varelsen hade skuttat omkring runt granen om en vecka

VÄSTERÅS

Hej! Jag sitter just nu på ett hotellrum i västerås och håller tummarna för att det är fler än jag som röstat på Erik, är ju final! Anledningen till att jag är i Västerås är att ungdoms sm i simning arrangeras under helgen och min bror ska simma. Påvägen hit kördes det Gasolin i högtalarna och killar sjöng för fullt, innan de helt plötsligt somnade allihop, tur att man har datorn då. Nu börjar snart Idol igen, ERIK!

ELSAS MODEHörrni, måste verkligen tipsa om en sak. Finns väl antagligen inte en kotte på denna jord som inte hört talas om Sofi Fahrmans nya bok, men det finns så mycket som blir så extremt överskattat och hypat i mina ögon. Men jag haffade åt mig boken för några dagar sen och tänkte att jag var allt lite nyfiken ändå. Resultatet? Jag kan inte sluta läsa! Haha jag rekommenderar den med hela mitt hjärta!!

DOMINOS

Jag gjorde det. Jag har för första gången på två veckor loggat in på bloggen igen. Ska jag vara riktigt riktigt ärlig så har jag inte ens saknat bloggen, hur konstigt det än låter. MEN, jag tycker ju ändå att det är förbaskat roligt när man väl har inspiration, så jag kan ju inte bara sluta.

 Jag är ju som ni kanske förstått en människa som har en extremt skiftande inspiration och ork till allt som jag inte absolut måste göra. Och när det inträffar, då går det bara inte. Då får man helt enkelt strunta i allt överflödigt ett tag. Så hädanefter kommer det inte direkt bli någon "8 gånger om dagen" uppdatering, vilket det iförsig aldrig varit, men när jag har något att säga eller visa, då bloggar jag!

Just nu? Värmer upp inför kvällens idol på tv4play och varvar med den här låten, som blivit lite av en favorit:

  

RSS 2.0