mörker

Blev allt snålt med bilder den här gången, men de som väl blev är tagna med min gamla kompaktkamera. Kände inte direkt för att dra med mig systemkameran i kanoten. Vi hade i alla fall himla roligt, börjar gilla min klass mer och mer!


PADDLING.

Drar ut med min sjuka klass för att paddla och tälta, adios amigos!

new inSprang på denna lilla skönheten idag, och ringfantasten inom mig kunde ju självklart inte motstå. Så nu sitter den här, troget och fint på mitt ringfinger.

3MONTHSDå var allt som vanligt igen då, eller i mitt fall är det väl synd att säga än, men så är det. Lite komiskt hur mycket man känner igen sig i alla nya små sjuor, när jag började på skolan var jag livrädd till en början. Aldrig kul att vara minst! Helt plötsligt är man äldst, hoppas på ett bättre skolår än förra året. Nu ska jag dra fram dammsugaren, hoppas ni har det toppen i vårt avlånga land! Bilderna är på mig och min bror i somras!

3 MÅNADER TILL NEW MOON HAR PREMIÄR!!

AUSTRALIAFör er som inte har sett Australia än, se den. För er som redan har sett den, se den igen. Helt underbar film och jag stortjöt som vanligt. Förresten så har jag klippt mig också, så det senaste dygnet har jag alltså både tömt tårkanalerna och blivit av med en väldig mängd slitet hår. Med andra ord kanske jag snart är redo att kliva in i skolbyggnaden igen(inte för att det har något med tårarna att göra i för sig), har tyvärr mindre än 24 timmar på mig, innan det är dags. Men det blir nog rätt skönt att få lite rutiner igen hoppas jag.

varma förväntningar


hösten 08

Åh, tänkte jag när jag klev innanför dörren för en stund sen, vad skönt det skulle vara med en lång och varm dusch! Så jag satte på vattnet och klev in, men möttes av iskalla hemska strålar. Hade det varit någon mer hemma hade de ju undrat vad jag höll på med, som står och skriker i duschen. Jag kämpade förgäves att få lite värme, men icke. Det blev alltså en isande snabb vistelse i duschkabinen denna måndag. Den där varma duschen får jag nog ta en annan dag!

dumma groda

Verkar som det var fler än jag som har så fasligt dålig humor att ni gillade videon i förra inlägget! Men jag kan säga er att ha träningsvärk i magen och kolla på den där var ingen bra kombination, men man får väl stå ut i bland. Och vet ni, vi har nyligen köpt ny hemtelefon, som jag tyckte var rackarns häftig måste jag säga! Men av någon anledning har vi en groda som ringsignal, så jag som är den mest snabbtänkta i hela familjen, tror ju att det sitter en groda utanför fönstret (och ja, jag bor på andra våningen.) Nog om det, nu ska jag slänga lite potatis i kastrullen!


hahaha sjukaste jag vart med om


ensam hemma

Har bara vart jag hemma under i stort sett hela dagen, så har väl inte fått så jättemycket gjort kanske, men skönt som attan! Nu ska jag faktiskt röra på mig och trampa ner till stan. Typ såhär kan man nog säga att min dag har sett ut!


träningsabstinens

Klockan 07.00 i morse drog min bror och resten av simmarna till Skara, på uppstartsläger, och själv är man kvar hemma. Gissa vem som blir tokig om hon inte får simma snart? Så länge tänkte jag ta tag i mitt liv och träna på maskin, alltid något. Kanske man borde rensa och städa mitt rum nu när man inte har något annat för sig? Så får det bli! Kram

365


 
 

Var bak och kikade i arkivet, och insåg att bloggen fyller 1år idag! Grattis till den, eller något. Mindre än 2 veckor kvar till skolan drar igång, vet inte om jag tycker det är så jättelockande faktsikt.

myggorna äter upp mig


en bra sak

Solen har vart framme och värmt mig idag! (eller igår, hur man nu säger) Än finns en gnista hopp om att hinna få lite färg på kroppen. Flyttade in hos Vera i onsdags och vidare ut på sjön igår, härligt att träffa den tokern igen. Nu ska jag kila i sängs och be till gudarna att jag får vakna till solen i morgon också! Ha det bra gott folk

(kanske man borde dra med sig kameran ut någon gång, har nog blivit lite lat på sistone, haha)

been there, done thatBerättade jag att jag var i Varberg för någon vecka sen? Otroligt vacker stad!

"då vet du att jag finns, att jag finns kvar hos dig trots att jag alltid springer

     
[i]

Jajemän, jag lever fortfarande. Återvände till stan från en vecka i stugan för några timmar sen, och där ute har jag inte gjort så mycket mer än grämt mig över vädret och följt bl.a Sarah Sjöström och allas Michael Phelps under vm i Rom, simmare som man är. Det där med uppdatering får vi se hur det blir, känns rätt meningslöst att blogga om man inte har varken lust eller inspiration, men vem vet, jag kanske är tillbaks redan i morgon. Det märker vi!

RSS 2.0